Το κράτος λάφυρό τους – Όλγα Κεφαλογιάννη: 17.980 ευρώ για δύο χαλιά από τη Μοιραράκη για το υπουργικό γραφείο! (έγγραφο)

Ηυπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη αν μη τι άλλο ξέρει να διαλέγει χαλιά, πολύ περισσότερο όταν η αγορά γίνεται με δημόσιο χρήμα για να «εξοπλίσει» το υπουργικό γραφείο της εν όψει του χειμώνα.

Όπως προκύπτει από έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, η Όλγα Κεφαλογιάννη με απευθείας ανάθεση και μέσω δημοσίου χρήματος αγόρασε για λογαριασμό του υπουργικού της γραφείου δύο περσικά χαλιά από τη Δέσποινα Μοιραράκη έναντι 17.980 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ.

Στο δημόσιο έγγραφο της αγοράς των δύο χαλιών έναντι 17.980 ευρώ υπάρχει αναλυτική περιγραφή του κάθε χαλιού και συγκεκριμένα:

1) Ένα χειροποίητο χαλί, περσικό ΝΑΙΝ, μαλλί και μετάξι, σε μπλε χρώμα φόντου με κεντρική ροζέτα και γωνίες. Διαστάσεις: 4,30Χ3,03=13,03 τμ².

2) Ένα χειροποίητο χαλί, περσικό ΝΑΙΝ, μαλλί και μετάξι, με επαναλαμβανόμενο σχέδιο σε λευκό φόντο και μπλε μπορντούρα. Διαστάσεις: 3,60Χ2,77=9,97 τμ².

Το δίνει από τον προϋπολογισμό του υπουργείου η Όλγα Κεφαλογιάννη κοντά 18.000 ευρώ για δύο χαλιά το λες και πρόκληση στις δύσκολες εποχές που βιώνουν εκατομμύρια οικογένειες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί